Online scan

Online scan

Biogas- & stikstofscan

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf met onze gratis online scans. De biogasscan biedt inzicht in de technische en financiële haalbaarheid van een mestvergister op jouw erf. De stikstofscan beoordeelt of een stikstofstripper rendabel is, bespaart op afvoerkosten en kunstmestproductie mogelijk maakt. Kom je er niet uit? Dan nemen we het graag samen met je door tijdens een vrijblijvend gesprek.

Doe de Biogasscan!

Biogasscan

De biogasscan geeft inzicht in jouw situatie en de haalbaarheid voor de aanschaf en het gebruik van een mestvergister op jouw erf. Wij voorzien je na het invullen van de gratis scan graag van een kosteloos advies.

Doe de gratis biogasscan!

Stikstofscan

Ontdek of het voor jou(w bedrijf) rendabel is om een stikstofstripper aan te schaffen. Een stikstofstripper bespaart veel geld door het vermijden van afvoerkosten en door eigen productie van kunstmest.

Doe de gratis stikstofscan!

Over Bio-Line

Bio-Line is onderdeel van CCS Energie-advies. Eén van de expertises van CCS Energie-advies is het berekenen van verschillende business cases. Hiervoor gebruiken wij door ons ontwikkelde tools. Hierboven hebben wij enkele tools uitgelicht. Zo kun jij direct online berekenen of deze interessant voor je zijn. Mocht je er niet uitkomen, nemen we het graag samen met je door tijdens een vrijblijvend gesprek.

Alle werkgebieden

Contactpersoon Online scan

Dieter Groen Msc

Dieter Groen Msc

Consultant

Lees meer


    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.

    Een afspraak maken over jouw mogelijkheden?

    Wij vertellen je graag meer over één (of meerdere) van onze oplossingen!

    Vrijblijvende afspraak aanvragen