Over Bio-Line

Over Bio-Line

Ultieme kringlooplandbouw dichterbij.

De energietransitie vraagt om kringlooplandbouw. Moeder Natuur heeft de aarde voorzien van grondstoffen, elementen en van leven. Groeiende bomen, wezens, planten en gewassen die voedselketens vormen. Mensen zo slim dat ze blijven innoveren. Logisch dat zij uiteindelijk de cirkel rond maken. Dat het consumeren van het ene, voeding voor het andere biedt. Dat alles op z’n plek valt en vrijwel niets onnodig verloren gaat. We zijn er nog lang niet, maar zetten onder de vlag van Bio-Line grote stappen in de goede richting.

Het streven is een circulaire toekomst waar alle toekomstige generaties de vruchten van plukken. Voor hen werken wij aan de ultieme vorm van kringlooplandbouw. Door te beginnen met waardevolle bijdragen aan de energietransitie en een gezondere leefomgeving. Zo hebben we hard gewerkt aan onze Bio-NP die de stikstofuitstoot bij veehouders tot wel 70% reduceert. En met de Bio-UP en Bio-HUB van Bio-Line stellen we boeren in staat Nederland van groen gas te voorzien.

Mens, dier & innovatie komen samen.

Kortom, wij bieden innovaties die zowel de leefomgeving voor iedereen als de portemonnee van de boer ten goede komen. Want op het erf van de boer komt alles samen. Een plek waar dier, mens, natuur en innovatie complementair zijn. Waar agrariërs ons voedsel produceren en waar onze innovaties de cirkel rond maken. De natuur faciliteert, de boer produceert en Bio-Line innoveert. En af en toe zijn de rollen omgekeerd. Zo komt de compleet circulaire samenleving steeds dichterbij.

Een initiatief van Cornelissen Consulting Services

Cornelissen Consulting Services is een energieadviesbureau dat initieert en adviseert bij projecten op energiegebied. Kernbegrippen in het werkgebied van Cornelissen Consulting Services zijn: warmte, WKK en biogas. Onze missie is het realiseren van rendabele energieoplossingen door een vernieuwende aanpak. Cornelissen Consulting Services is dan ook continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en innovatieve toepassingen.

Totaalpartner energietransitie

Cornelissen Consulting Services biedt complete oplossingen voor vraagstukken met betrekking tot energietransitie en kringlooplandbouw. We zorgen eveneens voor de volledige implementatie van de gekozen oplossing gedurende het gehele project. Van het aanvragen van offertes en subsidies tot de bouwbegeleiding of directievoering en nazorg.

CCS Energie-Advies is energietransitie partner.

Alle werkgebieden

Contactpersoon Over Bio-Line

Dieter Groen Msc

Dieter Groen Msc

Consultant

Lees meer


    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

    Een afspraak maken over jouw mogelijkheden?

    Wij vertellen je graag meer over één (of meerdere) van onze oplossingen!

    Vrijblijvende afspraak aanvragen