Stikstofscan

Stikstofscan

Stikstofscan

Onze gratis stikstofscan is een waardevolle tool die bedrijven helpt bij het beoordelen van de winstgevendheid van een stikstofstripper op hun locatie. Met deze scan kun je eenvoudig berekenen of het rendabel is om een stikstofstripper aan te schaffen. Door het vermijden van afvoerkosten en de mogelijkheid om zelf kunstmest te produceren, kan een stikstofstripper aanzienlijke besparingen opleveren. De stikstofscan biedt een kosteloze en eenvoudige manier om de haalbaarheid van een stikstofstripper te evalueren.

Doe de gratis stikstofscan!

Doe de Stikstofscan!

De voordelen van onze stikstofstripper

De stikstofstripper verwerkt dierlijke mest tot kunstmest en sluit zo de nutriëntenkringloop op de boerderij. Hiermee voorkom je verspilling van waardevolle voedingsstoffen en verminder je de noodzaak van kunstmestaankopen tot bijna nul. Het biedt meerdere voordelen in één keer: voor zowel het milieu, de financiën als toekomstige generaties.

Een realistisch beeld met de stikstofscan

Bij het invullen van de scan vul je verschillende gegevens over jouw bedrijf, de beschikbare grond en overige uitgangspunten in. Op basis van deze gegevens krijg je een realistisch beeld van de kosten en de besparingen van onze Bio-NP.

Doe de online stikstofscan!

Over Bio-Line

Bio-Line maakt deel uit van CCS Energie-advies, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het berekenen van verschillende zakelijke scenario’s. Wij beschikken over zelf ontwikkelde tools voor deze berekeningen. Naast de stikstofscan bieden wij ook de biogasscan aan, waarmee je online direct kunt bepalen of een mestvergister interessant voor jou is. Mocht je vragen hebben, dan staan we klaar om deze samen met jou te bespreken tijdens een vrijblijvend gesprek.

Alle werkgebieden

Contactpersoon Stikstofscan

Dieter Groen Msc

Dieter Groen Msc

Consultant

Lees meer


    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

    Een afspraak maken over jouw mogelijkheden?

    Wij vertellen je graag meer over één (of meerdere) van onze oplossingen!

    Vrijblijvende afspraak aanvragen